שניצלים בתנור

  רוני       ארוחות צהרים       Israel
מתכון זריז לשניצלונים בתנור 

אז חזרתם מבית הספר ובא לכם לאכול ערימת שניצלים , עם קטשופ, לבד או עם החברים ...
הכי מבאס זה לשבת ולטגן שעות שניצלים, מלא ליכלוך , שעות עבודה ובסוף זה גם לא ממש בריא כל השמן הזה.

אז יש פיתרון !!
שניצלים בתנור - הרבה יותר מהר ולדעתי גם יותר טעים .

אז מה צריך ?

1 ביצה
קצת סויה
כף דבש
פירורי לחם
סומסום – לא חובה
אבקת שום- לא חובה
וכמובן מלא שניצלים
 

אופן ההכנה :  ( ולמי שאין כח לקרוא - יש סרט הסבר למטה ) 

לוקחים את השניצלים וחותכים אותם לחצי כדי שיהיו יותר קטנים ( אם אתם רוצים שניצל רגיל וגדול אז פשוט אל תחתכו...)
מערבבים בקערה אחת את הביצה,סויה והדבש.
מערבבים בקערה שניה את פירורי הלחם, הסומסום ואבקת שום ( אם היה לכם והחלטתם להשתמש.. ) 
מכינים את תבנית התנור ועליה נייר אפיה כדי שלא יידבק לתבנית וגם... כי אז קל ממש לנקות הכל.

לוקחים שניצל, טובלים אותו בקערת הביצה הסויה והדבש ,מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומכסים את כל השניצל כדי שכולו יהיה עטוף בפירורים וישר לתבנית .
לאחר שכל השניצלים מוכנים בתבנית, לוקחים שמן זית ושמים קצת על כל צד של השניצל שלא יתייבש לנו,
אחרי שסיימתם עם השמן שמים את התבנית בתנור ( בערך באמצע)  ומכוונים את המעלות ל180 ל25 דקות .
מומלץ אחרי 10 דקות אפיה  להוציא  את התפנית לרגע ולהפוך את השניצלים צד כדי שיהיו באפייה שווה משני הצדדים.
 

וזהו מוכן!!! בתיאבון!

ולכל מי שחושב עכשיו שאין לו כח לעשות את זה , קבלו סרטון זריז שמראה כמה זה פשוט וקל .










 

גלריה